Personal trainer in Aalsmeer

Ik ben Hylke Sietzema, sportfanaat, maar vooral gedreven deze passie over te dragen aan anderen. Naast en na het bedrijven van topsport, heb ik in 2002 van mijn passie ook mijn beroep kunnen maken. Dolblij was ik met mijn eerste bijbaantje als fitnessinstructeur bij het Lifefit centre in Lelystad. Vanaf dit moment wist ik het zeker: ik word professional in de sport. Mijn droom was het opzetten van een eigen sportfaciliteit, wat werkelijkheid werd in 2007. Nog tijdens mijn opleiding aan de ALO in Amsterdam, Sport Management & Ondernemen, kreeg ik de mogelijkheid een bestaande fitnessclub deels over te nemen. Samen met mijn compagnon Seth van der Dussen hebben we in 2008 een compleet nieuw en modern sportcentrum kunnen openen dat, door de persoonlijke benadering en begeleiding, nog altijd toonaangevend is in Aalsmeer en omgeving. 

Terug naar de passie

Het runnen van een sportcentrum is nog altijd een droom die is uitgekomen. Door de groei van het centrum en de kantoorwerkzaamheden die hierbij komen kijken kom ik verder van de sporter af te staan. Hier ligt echter mijn échte passie; anderen helpen plezier te laten beleven in het sporten. Aantonen dat je met de juiste begeleiding, een gedegen stappenplan en de juiste instelling veel meer kunt bereiken dan velen verwachten. Dat je als trainer en coach zelf sport beoefent is in mijn ogen een vereiste. In grote lijnen maak je hetzelfde mee als jouw klanten wat ten goede komt aan het inlevingsvermogen. Omdat je als sporter nooit effectief kan trainen zonder doel ben ik in 2010 gestart met de triatlonsport. Elke week weer geniet ik van het proces dat leidt tot mijn gestelde doelen. Zelf sport ik ook graag eens mee met mijn klanten, gewoon omdat ik dit gezellig vind, maar ook om scherp te blijven op mijn eigen programma's.

Keer op keer vind ik het een prachtige uitdaging bij ieder individu de juiste prikkel te vinden én te houden. Er is niets mooiers dan samen genieten van de reis naar jouw doelstelling en mee te maken dat er meer kan dan je zelf voor mogelijk hield. Ik ga deze uitdaging graag samen met jou aan!

neem contact met mij op